Tillbaka
Öppnar dokument

Vad söker du efter?

Här kan du söka efter auktoriserade företag! Sök på t.ex företagsnamn, organisationsnummer eller på ditt län.

Planerade seminarier

​Våra seminarier är kostnadsfria och öppna för alla. Anmälan stänger kl. 12:00 dagen innan respektive seminarium. Du som har anmält dig kommer att få ett mejl med digital länk till seminariet på eftermiddagen dagen innan det genomförs.

DatumTitelInnehållAnmälan
12 aprilLanseringsseminarium av Vattenskaderapporten  Var sker flest vattenskador och vilka är de största orsakerna till vattenskador i hemmen?  Välkommen till lanseringsseminarium av Vattenskaderapporten den 12 april  Anmäl dig här!
24 aprilSå ska vattenskador i kök minskas 11-11:45Seminarierna arrangeras i Stockholmsmässans konferenscenter. Vi bjuder på lunchsmörgås och dryck vid samtliga seminarier. Antalet platser är begränsade.Anmäl dig här!
24 aprilDet senaste om branschrekommendationer inom VVS 12-12:45Seminarierna arrangeras i Stockholmsmässans konferenscenter. Vi bjuder på lunchsmörgås och dryck vid samtliga seminarier. Antalet platser är begränsade.Anmäl dig här!
25 april Så ska vattenskador i kök minskas 11-11:45Seminarierna arrangeras i Stockholmsmässans konferenscenter. Vi bjuder på lunchsmörgås och dryck vid samtliga seminarier. Antalet platser är begränsade.Anmäl dig här!
25 aprilFärre vattenskador, bättre energiekonomi och fräschare luft - Plats för installation är lösningen! 12-12:45Seminarierna arrangeras i Stockholmsmässans konferenscenter. Vi bjuder på lunchsmörgås och dryck vid samtliga seminarier. Antalet platser är begränsade.Anmäl dig här!
26 aprilBildröretBildröret är en hybrid mellan TV-sändning och digitalt möte, där du som deltagare kan ställa frågor i chatten i realtid.Anmäl dig här!
3 majSeminarium om Branschregler och Byggtekniska 2021:1Under ett cirka två timmar långt seminarium redogör Säker Vattens teknikexperter för betydelsen av branschreglerna och vad de innehåller.Anmäl dig här!

Saknas det planerade seminarier eller passar inte datumen? I biblioteket hittar du inspelat material att titta på när det passar dig.