Utbildningsdag för Acceptanvändare 2023-03-28

Välkommen på utbildning för Acceptanvändare!

Utbildningsdagen riktar sig till Leverantörer av VVS-produkter som vill kunna ha tillgång till Accept och kunna få monteringsanvisningar granskade.

Det är ett krav leverantören av VVS-produkter har avtal med Säker Vatten för att deltagaren ska kunna delta.

 

Utbildningen kommer att hållas den 28 mars 2023 online via Google Meet. Kursdagen börjar kl. 9.00 och beräknas vara klar till ca 14.00. 

 

Du anmäler dig genom att fylla i anmälningsformuläret, och får därefter en bekräftelse.


Vi ses!

 

Anmälan är att betrakta som ett samtycke till att vi kommer att behandla dina lämnade personuppgifter i enlighet med GDPR. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av Säker Vatten AB, som är ansvarig för behandlingen. Personuppgifterna kommer behandlas utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i PuL. Det innebär att lämnade uppgifter avseende namn, e-postadress och arbetsplats kommer registreras, de kommer endast behandlas av Säker Vatten AB. Säker Vatten AB samlar in personuppgifter som är nödvändiga för administration, tillhandahållande av tjänster och råd, för att skicka inbjudningar till utbildningar och informationsträffar samt för att skicka information rörande aktuella frågor. Du har rätt att ta del av de personuppgifter som vi registrerat om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rätta eller raderas.

Namn *
Personnummer *
Företag *
E-post *
Skicka