Sustainable Energy Solutions Sweden

Auktoriserade sedan
2016


556530-5868


Tillverkarvägen 16
187 14 Täby


www.energikomfort.se


info@energikomfort.se


08-588 671 50

IQS Energi Komfort är listat på Nordic MTF (NGM) och har gjort över 10 000 värmepumpsinstallationer i Stor-Stockholm. Bolaget grundades 1996 och är ett av Sveriges största IVT Center. Vi är idag ca 25 personer som är verksamma i bolaget.
Våra huvudägare brinner för att bygga bolag med ett starkt fokus på nöjda kunder. Vi får många av våra kunder via referenser och rekommendationer. Flera av våra ägare har väletablerade kontakter i fastighetssegmentet. Detta gör att vi har en snabb tillväxt i detta verksamhetsområde.
IQS Energi Komfort har en egen organisation för försäljning, projektering, installation och service. Vi tycker att det är viktigt att ha egna resurser i alla led för att leverera hög kvalitet till våra kunder, på kort och lång sikt.
Vår vision för företaget är att vi ska vara det självklara valet för våra kunder i segmentet, vi ska ha Sveriges mest nöjda kunder och vi ska ha Sveriges mest nöjda personal i branschen.


Informationen (bilder och text) som visas här har lagts upp av företaget, och de ansvarar för att den är korrekt.
Säker Vatten
Box 17154
104 62 Stockholm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår