https://proplatt.se Proplatt Stockholm AB

Proplatt Stockholm AB

Auktoriserade sedan
2015


556941-6182


Mediavägen 12
135 48 Tyresö


https://proplatt.se


benzo@proplatt.se


070-0209117

Vi på Proplatt är ett byggföretag baserat i Tyresö. Bland tjänsterna vi erbjuder ingår stambyte, plattsättning och byggnation. Varje år genomför vi 1000 plattsättningar som både totalentreprenör och underentreprenör.

Om du söker stambyte till din bostadsrättsförening har vi möjlighet att hjälpa till. Vi har under många år hjälpt bostadsrättsföreningar med deras stambyten. Vi har kompetensen som behövs för att genomföra ett lyckat stambyte på ett professionellt sätt.

Vår primära marknad är stockholm och vi genomför stambyten i stockholm. Det viktiga för oss när vi utför stambyten i stockholm är att de som bor i fastigheten inte behöver flytta ut. Vi vill göra processen så smidig som möjlig utan en större påverkan på de som bor i byggnaden.

Vi hjälper också till med badrumsrenovering där vi strävar efter att du som kund ska vara med i alla stegen av arbetet. Vi utför också totalentreprenad badrumsrenovering där vi tar hand om alla delar av projektet. Detta för att du ska ha en kontaktperson för alla delar av projektet som både skapar trygghet och sänkta kostnader för er.


Informationen (bilder och text) som visas här har lagts upp av företaget, och de ansvarar för att den är korrekt.
Säker Vatten
Box 17154
104 62 Stockholm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår