Tillbaka
Öppnar dokument

Vad söker du efter?

Här kan du söka efter auktoriserade företag! Sök på t.ex företagsnamn, organisationsnummer eller på ditt län.

Auktoriserade sedan
2013

Ståhlgrens VVS-Service Aktiebolag


500835


556312-0962


Grännavägen 24
561 34 Huskvarna


Vi är ett auktoriserat service- och installationsföretag med 40-åriga anor. Vår affärsidé är att leverera kvalitativa VVS-installationer enligt varje kunds specifika behov. Vårt arbetsområde är främst Jönköpings län men entreprenaduppdrag inom nyproduktion och renovering, förekommer både inom och utanför länets gränser.

Vår utgångspunkt är ifrån det anrika Junexhuset i Huskvarna med sjön Vättern som granne. Härifrån styrs och leds företaget där vi har etablerat kontor och lager. Företaget har idag 8 medarbetare varav 6 montörer som var och en har sin unika kompetens.

Våra kunder består idag av privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, skolor, industrier och diverse företag, stora som små.

Briljans och elegans eller teknikalitet och sinnrikhet är alla betydande uttryck för oss. Ordens gemensamhet är att samtliga är synonymer till finess. "Ståhlgrens VVS, med finess"Informationen (bilder och text) som visas här har lagts upp av företaget, och de ansvarar för att den är korrekt.