Ståhlgrens VVS-Service Aktiebolag

Auktoriserade sedan
2013


556312-0962


Tomtenåsgatan 25
561 41 Huskvarna

Vi är ett auktoriserat service- och installationsföretag med 40-åriga anor. Vår affärsidé är att leverera kvalitativa VVS-installationer enligt varje kunds specifika behov. Vårt arbetsområde är främst Jönköpings län men entreprenaduppdrag inom nyproduktion och renovering, förekommer både inom och utanför länets gränser.

Vår utgångspunkt är ifrån det anrika Junexhuset i Huskvarna med sjön Vättern som granne. Härifrån styrs och leds företaget där vi har etablerat kontor och lager. Företaget har idag 12 medarbetare varav 9 montörer som var och en har sin unika kompetens.

Våra kunder består idag av privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, skolor, industrier och diverse företag, stora som små.

Briljans och elegans eller teknikalitet och sinnrikhet är alla betydande uttryck för oss. Ordens gemensamhet är att samtliga är synonymer till finess. "Ståhlgrens VVS, med finess"


Informationen (bilder och text) som visas här har lagts upp av företaget, och de ansvarar för att den är korrekt.
Säker Vatten
Box 17154
104 62 Stockholm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår