Tillbaka
Öppnar dokument

Vad söker du efter?

Här kan du söka efter auktoriserade företag! Sök på t.ex företagsnamn, organisationsnummer eller på ditt län.

Auktoriserade sedan
2018

Tullinge Rör AB


https://tullingeror.se


info@tullingeror.se


08-778 00 15


26781


556305-8923


Bernströmsvägen 2
146 38 Tullinge


Vi har snart 70 års erfarenhet av allt ifrån försäljning till installation och efterservice. Tullinge Rör utför entreprenad- och servicearbeten inom vs-branschen. Är du behov av VVS montör i Stockholm, kanske en rörmokare? Då har du kommit rätt!
I oss hittar du en trygg och flexibel partner som är van att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten. Det är ett klokt val att låta en VVS Installatör (rörmokare) sköta vatten och avloppsledningar, skulle det bli en felaktig dragning kan det ställa till med stora problem. Alla våra montörer är certifierade enligt Säker vatten och Heta arbeten vilket innebär att vi är noga med att branschregler och lagar följs i samtliga led.

Vi tar ansvar för vårt arbete och är experter inom detta område. En VVS montör arbetar med allt från att koppla in kranar till att ansluta värmepumpar och andra vatten burna värmesystem.

Tullinge rör finns såväl i butik – på Bernströmsvägen 2 mellan Tumba Tullinge – som ute på fältet, där vi erbjuder allt från traditionell vvs-service till kompletta installationer alltifrån ROT-ombyggnad till nybyggnad.

Tullinge rör är också idag en av de större aktörerna i Stockholm på värmepumpsinstallationer i villa.Informationen (bilder och text) som visas här har lagts upp av företaget, och de ansvarar för att den är korrekt.