Tullinge Rör AB

Auktoriserade sedan
2018


556305-8923


Bernströmsvägen 2
146 38 Tullinge


https://tullingeror.se


info@tullingeror.se


08-7780015

Vi har snart 70 års erfarenhet av allt ifrån försäljning till installation och efterservice. Tullinge Rör utför entreprenad- och servicearbeten inom vs-branschen. Är du behov av VVS montör i Stockholm, kanske en rörmokare? Då har du kommit rätt!
I oss hittar du en trygg och flexibel partner som är van att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten. Det är ett klokt val att låta en VVS Installatör (rörmokare) sköta vatten och avloppsledningar, skulle det bli en felaktig dragning kan det ställa till med stora problem. Alla våra montörer är certifierade enligt Säker vatten och Heta arbeten vilket innebär att vi är noga med att branschregler och lagar följs i samtliga led.

Vi tar ansvar för vårt arbete och är experter inom detta område. En VVS montör arbetar med allt från att koppla in kranar till att ansluta värmepumpar och andra vatten burna värmesystem.

Tullinge rör finns såväl i butik – på Bernströmsvägen 2 mellan Tumba Tullinge – som ute på fältet, där vi erbjuder allt från traditionell vvs-service till kompletta installationer alltifrån ROT-ombyggnad till nybyggnad.

Tullinge rör är också idag en av de större aktörerna i Stockholm på värmepumpsinstallationer i villa.


Informationen (bilder och text) som visas här har lagts upp av företaget, och de ansvarar för att den är korrekt.
Säker Vatten
Box 17154
104 62 Stockholm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår