Tillbaka
Öppnar dokument
Auktoriserade sedan
2021

Matt & Kakelmontage i Uddevalla AB


www.kakelmontage.nu


info@bjohanssonsror.se


070-316 77 94


1232627


559283-1514


Smedstorpsvägen 3B
451 75 Uddevalla


B.Johanssons Rör är ett av Henåns största företag inom rörläggeri. Företaget grundades i början av 1950-talet av Bertil Johansson och har sedan dess varit ett lokal aktör att lita på. Idag är företaget en del av Matt & Kakelmontage I Uddevalla Ab och vi satsar fortsatt på samma goda service som vi hade för 70 år sedan.

Det som vi lägger tyngden på är att ge dig som kund en helhetslösning oavsett om det gäller att köpa ett nytt handfat eller att byta värmesystem. På köpet får våra kunder den trygghet det innebär att anlita en ledande fackmannakedja. Vi erbjuder totalentreprenad när det gäller VVS, EL och BYGG.

Vi har också en butik på ca 120 kvm med en utställning där våra kunder kan inspireras av ett flertal badrumsmiljöer, värmepumpar,mm. Vår butik är bemannad med kunnig personal som sätter dig som kund i första rummet. Här kan du få tag i allt från kopplingarna till ett komplett badrum eller varför inte en värmepumpinstallation.Informationen (bilder och text) som visas här har lagts upp av företaget, och de ansvarar för att den är korrekt.