Teknikvägg i småhus

Behovet av installationsutrymme för dagens smarta hus blir allt större. För att de boende ska få den standard som de förväntar sig behöver exempelvis värmepumpen, fördelarskåpet för värmen och mediacentralen få tillräckligt med utrymme och ges lösningar som anpassade för en framtida utveckling. Genom att samla tekniken till en egen teknikvägg blir det enklare att bygga en funktionell tvättstuga och dessutom att montera och underhålla installationerna.

För att underlätta för installation och framtida service kan det vara praktiskt att placera all utrustning längs en vägg. I ett branschgemensamt projekt med bland annat byggare, försäkringsbolag, arkitekter, projektörer och leverantörer tagit fram förslag på till utformning av en teknikvägg som är vattenskadesäker och ger plats för värmepump, rördragning och mediautrustning.

Du kan ladda ner broschyren här!

 

Vill du beställa tryckta exemplar av broschyren kan du göra så genom formuläret du hittar genom att klicka här. Tänk gärna på påverkan på miljön och beställ inte fler än du behöver.

Säker Vatten
Box 17154
104 62 Stockholm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår