Proffskund

Proffskund

Branschreglerna innebär för dig som beställare att du på ett enkelt sätt vet att VVS-installationen är gjord på säkraste sätt och att de följer de krav som aktörer i byggbranschen och försäkringsbolag kräver. Säker Vatteninstallation utgör underlag för bedömning av fackmannamässigt utförande och kan påverka ifall en uppkommen skada är ersättningsbar.

Så här föreskriver du Säker Vatteninstallationsutförande.

I AFC.33 Arbetsledning och anställda eller i AFD.33 Projekteringsledning, arbetsledning och anställda
Installationsarbete för rörsystem ska utföras enligt branschregler Säker Vatteninstallation. Installationsföretaget ska vara Auktoriserad VVS-installatör. VVS-montör ska ha branschlegitimation för Säker Vatteninstallation. Installationsföretaget ska överlämna Intyg om Säker Vatteninstallation till beställare.

5 VA-, VVS-, Kyl- och Processmedelsystem
Personals kvalifikationer
Installationsarbete för rörsystem ska utföras enligt branschregler Säker Vatteninstallation. VVS-montör ska ha branschlegitimation för Säker Vatteninstallation. Installationsföretaget ska överlämna Intyg om Säker Vatteninstallation till beställare.

Tekniska förutsättningar
för rörsystem ska utföras enligt branschregler Säker Vatteninstallation.

YUD.5 Relationshandlingar för vvs-, kyl- och processmedieinstallationer
Entreprenören ska underteckna och överlämna intyg om Säker Vatteninstallation 

Säker Vatten
Box 17154
104 62 Stockholm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår