Utbildning Säker Vatteninstallation för VS-projektörer

 

 

Utbildningen är särskilt framtagen för VS-projektörer som arbetar på auktoriserade konsultföretag (eller de som ansökt om att bli så). Utbildningen genomförs under en halv dag och efter utbildningen kommer ett prov att skickas ut digitalt till deltagarna.

Innan ni kan boka en utbildning måste företaget/filialen/bi-firman först ha ansökt om att bli ett auktoriserat konsultföretag. Läs mer om auktorisationen här.

Utbildningen kan genomföras på två sätt, internt hos er på företaget eller genom att delta på en av våra öppna utbildningar.

 

Intern företagsutbildning

Efter att ansökan om auktorisation är inskickad och komplett kan ni boka ett utbildningstillfälle på plats i era lokaler. 

En sådan utbildning kostar 17 500 kr per tillfälle samt 950 kr per deltagare exklusive moms, resekostnader för utbildaren tillkommer. Kontakta Marianne Kihlgren för mer info och bokning.

 

Öppen utbildning

Anmälan görs enkelt via anmälningsformulär om det finns öppna utbildningstillfällen här på hemsidan.

Utbildningstillfällen:

 

OBS: Företaget måste ha skickat in en ansökan om att bli auktoriserat för att du ska få delta vid utbildningstillfället. Anmälningar för deltagare kopplade till företag som inte redan är auktoriserade eller inkommit med ansökan kommer att tas bort.
 

Pris

Kostnaden är 2.800 sek (ex moms) per deltagare. 

Avbokningsregler

Avbokning för utbildningsdeltagare får kan göras fram till två veckor innan kurstillfället, därefter kommer hela avgiften debiteras.

Självklart kan kollega till er ta platsen, men detta måste meddelas Säker Vatten, både överlåtelse av plats samt avbokning måste ske skriftligen till Marianne Kihlgren.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om för få anmälningar inkommit, dock senast en vecka innan utbildningstillfället.

 

OBS!

  • Inget diplom eller annat utbildningsbevis kommer att tillhandahållas efter utbildningen om företaget ej är auktoriserat. 
  • Konsultauktorisation och denna utbildning berättigar inte till Branschlegitimation Säker vatten (kombinerat ID06) 
  • Det är inte tillåtet att ha med person som tolkar på utbildningen. Läraren har rätt att avhysa en tolk från ett utbildningstillfälle. 
  • Ta med ID-handling till utbildningstillfället.

 

Säker Vatten
Box 17154
104 62 Stockholm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår