Utbildning Säker Vatteninstallation för VS-projektörer

 

 

Utbildningen är särskilt framtagen för VS-projektörer som arbetar på auktoriserade konsultföretag (eller de som ansökt om att bli så). Utbildningen genomförs under en halv dag och efter utbildningen kommer ett prov att skickas ut digitalt till deltagarna.

Innan ni kan boka en utbildning måste företaget/filialen/bi-firman först ha ansökt om att bli ett auktoriserat konsultföretag. Läs mer om auktorisationen här.

Utbildningen kan genomföras på tre sätt, internt hos er på företaget, genom att delta på en av våra öppna utbildningar elller genom att gå en webbutbildning. 

All anmälan till utbildningarna sker på inloggningssidorna som ni får tillgång till om ni är auktoriserade eller ansökt om auktorisation.


Intern företagsutbildning

Efter att ansökan om auktorisation är inskickad och komplett kan ni boka ett utbildningstillfälle på plats i era lokaler. 

Utbildningen genomförs under en halv dag och efter utbildningen kommer ett prov att skickas ut digitalt till deltagarna. Kontakta Marianne Kihlgren för att lägga upp ett utbildningstillfälle för ert företag.

 

Pris

17 500 kr per tillfälle samt 950 kr per deltagare exklusive moms, resekostnader för utbildaren tillkommer. 

 

Avbokningsregler

Avbokning av utbildningsdeltagare går att göra via inloggningssidorna fram till två veckor innan utbildningstillfället, därefter kommer hela avgiften debiteras.


Öppen utbildning

Vid behov arrangeras öppna tillfällen som passar mindre företag eller när man anställer en ny medarbetare.

Utbildningen genomförs under en halv dag och efter utbildningen kommer ett prov att skickas ut digitalt till deltagarna

 

Pris

Kostnaden är 2.800 sek (ex moms) per deltagare. 

 

Avbokningsregler

Avbokning för utbildningsdeltagare får kan görasAvbokning av utbildningsdeltagare går att göra via inloggningssidorna fram till två veckor innan utbildningstillfället, därefter kommer hela avgiften debiteras.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om för få anmälningar inkommit, dock senast en vecka innan utbildningstillfället.


Webbutbildning

Webbutbildningen utförs på inloggningssidorna och tar ca 2 h att genomföra. Webbutbildningen finns tillgänglig i 3 månader efter beställning och man behöver slutföra utbildning och webbprov innom dessa 3 månader. Utbildningen är indelad i 4 moduler och man kan själv välja om man vill göra hela i ett svep eller dela upp på flera tillfällen.

Pris 

Kostnaden är 2.800 sek (ex moms) per deltagare. 

 

Avbokningsregler

Bokningen till webbutbildning är bindande då ni får tillgång till utbildningen direkt. Företaget kommer att faktureras för beställd utbildning.


OBS!

  • Inget diplom eller annat utbildningsbevis kommer att tillhandahållas efter utbildningen om företaget ej är auktoriserat. 
  • Konsultauktorisation och denna utbildning berättigar inte till Branschlegitimation Säker vatten (kombinerat ID06) 
  • Det är inte tillåtet att ha med person som tolkar på utbildningen. Läraren har rätt att avhysa en tolk från ett utbildningstillfälle. 
  • Ta med ID-handling till utbildningstillfället.

 

Säker Vatten
Box 17154
104 62 Stockholm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår