Tillbaka
Öppnar dokument

Vad söker du efter?

Här kan du söka efter auktoriserade företag! Sök på t.ex företagsnamn, organisationsnummer eller på ditt län.

Vi utökar teknikavdelningen - är du den vi söker?

10 december 2019

Säker vatten utökar teknikavdelningen med två personer
Tjänsterna innebär att vara med att utveckla branschreglerna och ge service, informera och svara på frågor kring branschreglerna. Dels till våra auktoriserade företag och konsulter men också gentemot externa intressenter genom medverkan på mässor, seminarier och liknande. Du kommer också att medverka i och driva olika teknikprojekt för att öka förståelsen av branschreglerna och samordningen i byggprocessen.

Om dig
Erfarenhet av VVS-installationsbranschen är ett krav. Kanske har du börjat som montör och fortsatt som arbetsledare/projektledare eller är konsult/projektör, installationssamordnare, besiktningsman eller säljare. Du ska ha bred förståelse av byggverksamhet i allmänhet och VVS i synnerhet.
Har du sedan tidigare arbetat med branschregler Säker Vatten är det meriterande.
Du är serviceinriktad och självgående och har hög integritet och personlig mognad. Ditt arbetssätt är affärsmässigt med verksamhetens övergripande mål som utgångspunkt. Personkontakterna är många så vi värdesätter din förmåga att skapa förtroendefulla relationer genom ett prestigelöst sätt. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Kvalifikationer
• VS-teknisk utbildning
• Serviceinriktad och flexibel
• Hög social kompetens
• Förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp
• Körkort
• God datorvana
• Vana att prata inför grupp är meriterande

Vi erbjuder dig
Säker Vatten arbetar för att skapa en god arbetsmiljö med hög trivsel och personligt engagemang. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med bra villkor och kollektivavtal. För rätt person finns det även goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten utgår från vårt kontor vid Skanstull där vi idag är ett gäng på 10 personer.


Frågor och ansökan
Frågor besvaras av Stefan Rex tel. 08-762 73 30 eller stefan.rex@sakervatten.se
Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande.