Tillbaka
Öppnar dokument

Vi kör igen - seminarier om Branschregler och Byggtekniska

09 mars 2021

Hittills har över 700 personer deltagit i Säker Vattens kostnadfria seminarier om nyheterna i Branschreglerna och Byggtekniska, men fortfarande är intresset stort, därför arrangerar vi en seminarieomgång till i april. 

Bakgrunden är att nya Branschregler Säker Vatteninstallation och nya Byggtekniska förutsättningar trädde i kraft den 1 januari 2021, vilket påverkar betydligt fler yrkesgrupper än VVS-installatörer. Därför håller Säker Vatten kostnadsfria seminarier som även riktar sig till försäkringsbolag, byggbolag, konsulter och besiktningspersoner.
Under ett 2,5 timmar långt seminarium går Säker Vattens experter igenom de viktigaste förändringarna i både Branschreglerna och Byggtekniska. Seminarierna är kostnadsfria och genomförs digitalt via Teams. I samband med seminarierna finns det möjlighet att ställa frågor.

Anmäl dig genom att klicka på länkarna nedan. Antalet deltagare är maximerat till 100 personer per tillfälle. Anmälan stänger kl 12 dagen innan seminariet. Alla som anmält sig får en Teams-länk via e-post på eftermiddagen dagen innan seminariet. 

Onsdagen den 14 april kl 8:30-11:00
Onsdagen den 21 april kl 8:30-11:00
Onsdagen den 28 april lö 8:30-11:00

Välkomna!