Tillbaka
Öppnar dokument

Vad söker du efter?

Här kan du söka efter auktoriserade företag! Sök på t.ex företagsnamn, organisationsnummer eller på ditt län.

Var sker vattenskadorna i svenska hem? Se Vattenskadeseminariet på webben

22 juni 2021

Missade du lanseringsseminariet av Vattenskaderapporten? Nu finns seminariet att se kostnadsfritt på www.vattenskadecentrum.se. I seminariet medverkar även branschorganisationerna Säker Vatten och Byggkeramikrådet, samt Länsförsäkringar med analyser och reflektioner av siffrorna i Vattenskaderapporten. Seminariet vänder sig till alla som är intresserade av vattenskador och vad som orsakar dem.

Vattenskadeseminariet baseras på resultatet av Vattenskaderapporten, en sammanställning av försäkringsbolagens 32 000 inrapporterade vattenskador under 2020.

Det en timme långa digitala, seminariet modereras av verksamhetsledaren Thomas Helmerson, som också sammanfattar innehållet i Vattenskaderapporten. Dessutom ger Säker Vattens VD, Thomas Lundgren, och Byggkeramikrådets VD Ralf Jared besked om hur branschorganisationerna arbetar för att minska vattenskador. Jonas Mauritsson, byggskadespecialist hos Länsförsäkringar, ger bakgrundsinformation om siffrorna och hur de speglar vattenskadorna i Sverige.

- Vattenskadeseminariet och rapporten innehåller intressant information för alla – privatpersoner, bostadsrättsföreningar, försäkringsbolag, besiktningspersoner med flera – som är intresserade av var vattenskador sker och hur branschen gemensamt arbetar för färre skador, säger Thomas Helmerson, verksamhetsledare för Vattenskadecentrum.

Vattenskadecentrum är en sammanslutning av försäkringsbolagen och branschorganisationerna som arbetar med våtrum och VVS.

Seminariet finns att se via länk här http://www.vattenskadecentrum.se/nyheter/lanseringsseminarium-av-vattenskaderapporten-2020
www.vattenskadecentrum.se finns också årets Vattenskaderapport och tidigare års rapporter för fri nedladdning.