Tillbaka
Öppnar dokument

Vad söker du efter?

Här kan du söka efter auktoriserade företag! Sök på t.ex företagsnamn, organisationsnummer eller på ditt län.

Säker Vattens nya VD: "Kvalitet och hållbarhet måste få högre status"

07 februari 2023

Efter många års arbete med byggskador inom försäkringsbranschen har hon sett åtskilliga vattenskador och vet vad dåliga installationer innebär av lidande för både person, plånbok och miljö.

– Det är frustrerande med dåligt utförda installationer till följd av okunskap och slarv. Att brister i utförande leder till skador tycks inte riktigt tas på allvar. Det går att undvika skador i betydligt högre grad och det ser jag fram emot att få arbeta med hos Säker Vatten. Kvalitet och hållbarhet måste få högre status! säger Sara Lehn, ny VD för branschorganisationen Säker Vatten.

Engagemanget för förebyggande kvalitetsarbete är så starkt att Sara Lehn beskriver sig själv som en hållbarhetsnörd -– både i arbetet och privat. Som VD kommer hon att arbeta nära verksamheten och lägga stor vikt vid att sprida budskapet om säkra vatteninstallationer till omvärlden.

– Jag gillar när det är bra kvalitet och rätt och riktigt. Oavsett om det handlar om kläder eller installationer. Hållbarhet gynnar alla, inte minst miljön, säger hon.

Sara Lehn är född och uppvuxen i Lindesberg, men bor numera på landet i Rosersberg med sambo, barn och hundar. Fritiden är aktiv med motion, jakt och vintersport.
Sara Lehn tillträdde som VD för branschorganisationen Säker Vatten den 1 februari 2023.