Tillbaka
Öppnar dokument

Vad söker du efter?

Här kan du söka efter auktoriserade företag! Sök på t.ex företagsnamn, organisationsnummer eller på ditt län.

Nyhet: Webbaserad Säker Vatten-utbildning för VS-projektörer

11 februari 2019

Webbutbildning

Säker Vatten ansvarar för tre olika utbildningar, Säker Vatteninstallation för VVS-företag, Byggregler och normer för VVS-företag och Säker Vatteninstallation för VS-projektörer.

Ett av de önskemål vi fått från våra auktoriserade företag är att det ska vara möjligt att gå utbildning i Säker Vatteninstallation via webben. Detta har vi tagit till oss och därför lanserar vi nu vår första webbaserade utbildning; Säker Vatteninstallation för VS projektörer.

Med den nya webbaserade utbildning hoppas vi att göra det lättare för mindre företag samt företag ute i landet att auktorisera sig. Webbutbildningen kommer även att underlätta för de större företag som kontinuerligt anställer nya projektörer.

 

Säker Vatteninstallation för VS projektörer är en utbildning som alla projektörer på auktoriserade konsultföretag måste genomföra för att uppfylla kraven för auktoriserade konsultföretag. Läs mer om auktorisationsregler och krav här.

 

Anmälan

All anmälan till utbildningarna sker på inloggningssidorna som ni får tillgång till om ni är auktoriserade eller ansökt om auktorisation.

 

Genomförande

Webbutbildningen utförs på inloggningssidorna och tar cirka två timmar att genomföra. Webbutbildningen finns tillgänglig i tre månader efter beställning och man behöver slutföra utbildning och webbprov inom dessa tre månader.

Utbildningen är indelad i fyra moduler och du väljer själv om du vill göra hela utbildningen i ett svep eller dela upp på flera tillfällen.

 

Pris

Kostnaden är 2,800 sek (ex moms) per deltagare.

 

Avbokningsregler

Bokningen till webbutbildning är bindande då ni får tillgång till utbildningen direkt. Företaget kommer att faktureras för beställd utbildning.

 

OBS!

  • Inget diplom eller annat utbildningsbevis kommer att tillhandahållas efter utbildningen om företaget ej är auktoriserat.
  • Konsultauktorisation och denna utbildning berättigar inte till Branschlegitimation Säker vatten (kombinerat ID06).