Tillbaka
Öppnar dokument

Vad söker du efter?

Här kan du söka efter auktoriserade företag! Sök på t.ex företagsnamn, organisationsnummer eller på ditt län.

Nordiskt Vattenskadeseminarium 27-29 augusti - Anmäl dig nu!

02 maj 2024

Vart tionde år arrangeras Nordiskt Vattenskadeseminarium i Sverige, och i år är det dags igen. Under tre dagar presenteras de absolut senaste inom hållbara vatteninstallationer för byggnader, miljö och hälsa.
Nordiskt vattenskadeseminarium invigs av Anders Sjelvgren, generaldirektör för Boverket. Under konferensen delas Nordiska Vattenskadepriset ut.

- Syftet med konferensen är att informera om nyheter inom forskning och utveckling av bygg- och installationsmetoder, produkter, skadestatistik och myndighetskrav i syfte att minska antalet vattenskador. Deltagarna får ta del av de senaste erfarenheterna och från de olika nordiska länderna i ett 20-tal olika seminarier, säger Thomas Helmerson, projektledare för årets vattenskadeseminarium.

Konferensen vänder sig till alla som jobbar med, och kommer i kontakt med byggprocesser – från arkitekter, projektörer och myndigheter till fabrikanter, produktutvecklare, entreprenörer, byggföretag och försäkringsbolag.

Nordiskt Vattenskadeseminarum 2024 arrangeras på Aronsborg i Bålsta den 27-29 augusti. Det går endast att delta på plats i konferensen. Ingen digital medverkan är möjlig.
Konferensen arrangeras av Nordiska Vattenskaderådet vartannat år antingen i Sverige, Norge, Danmark, Finland eller på Island. Det innebär att det är tio år sedan konferensen senast arrangerades i Sverige.

Nordiska Vattenskaderådet bildades på 1970-talet och har arrangerat Nordiskt Vattenskadeseminarium sedan 1997. I rådet ingår bland andra representanter från myndigheter, produktutvecklare, försäkringsbolag och branschorganisationer från de nordiska länderna.

Här hittar du anmälan och hela seminarieprogrammet