Tillbaka
Öppnar dokument

Vad söker du efter?

Här kan du söka efter auktoriserade företag! Sök på t.ex företagsnamn, organisationsnummer eller på ditt län.

Monter, modeller, seminarier och badbollar – möt Säker Vatten på Nordbygg

13 mars 2024

Den 23-26 april är det dags för Nordbygg på Stockholmsmässan i Älvsjö. Säker Vatten finns på plats med en 19 meter lång, och 2 meter smal monter i gången mitt emot restaurangerna, mellan Rise och Kiwa.
Kom förbi och prata branschregler, titta på vår schaktmodell, delta i badbollstävlingen eller smit in på något av våra lunchseminarier om Branschrekommendationer, Plats för installation och Projekt Köket. 

Säker Vatten arrangerar fyra egna seminarier under Nordbygg. Vid samtliga seminarier bjuder vi på en lunchsmörgås och dryck. Antalet platser i lokalen är begränsade, därför behöver vi din föranmälan. 
Här hittar du anmälan till samtliga seminarier.

Så ska vattenskador i kök minskas
Onsdag 24 april kl 11-11:45 i Lokal M16
Torsdag 25 april kl 11-11:45 i Lokal K22

Vattenskador i kök har ökat lavinartat på senare år. För att vända trenden startade ett 70-tal branschorganisationer, kökstillverkare, försäkringsbolag och vitvarutillverkare Projekt Köket för två år sedan. I seminariet redogörs vilka åtgärder som införs för att minska vattenskador i köket.

Det senaste om branschrekommendationer inom VVS
Onsdag 24 april kl 12-12:45 i Lokal M16
Boverkets nya byggregler, som träder i kraft 1 januari 2025 är formulerade som funktionskrav utan detaljerade allmänna råd. I stället ska branschrekommendationer få större betydelse. Under seminariet redogörs både för de rekommendationer som redan är framtagna, och vilka som kommer inom kort.

Färre vattenskador, bättre energiekonomi och fräschare luft - Plats för installation är lösningen!
Torsdag 25 april kl 12-12:45 i Lokal K22
Det är ett välkänt problem att det ofta saknas plats för att kunna göra korrekta installationer. Det vill Säker Vatten tillsammans med Installatörsföretagen, Svensk Ventilation och Isoleringsfirmornas förening ändra på genom SBUF-projektet Plats för installation. Hör om vilka effekter mer plats för installationer ger.