Tillbaka
Öppnar dokument

Vad söker du efter?

Här kan du söka efter auktoriserade företag! Sök på t.ex företagsnamn, organisationsnummer eller på ditt län.

Lanseringsseminarium Vattenskaderapporten - här sker vattenskadorna i Sverige

11 mars 2022

Vattenskadecentrum sammanställer varje år försäkringsbolagens statistik över vattenskador i bostäder i Sverige.

Årets Vattenskaderapport lanseras tisdagen den 29 mars kl 12-13 i ett digitalt seminarium.
Rapporten sammanfattar både vilka rum i huset som är mest skadedrabbade och vad som orsakar vattenskadorna. Såväl siffror som bakomliggande orsaker presenteras under seminariet, där både branschorganisationer och försäkringsbolag medverkar.

Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla som är intresserade av frågan.

Efter lanseringsseminariet publiceras rapporten på www.vattenskadecentrum.se som pdf. Årets Vattenskaderapport finns både som en kortare populärversion och en längre, fördjupad version.

Anmäl dig här 

Anmälan är öppet fram till kl 12 den 28 mars. Alla som anmält sig till seminariet får en Teams-länk under eftermiddagen dagen innan seminariet.

 

Om Vattenskadecentrum och Vattenskaderapporten:
Vattenskadecentrum är en sammanslutning av branschorganisationer och försäkringsbolag som arbetar tillsammans för att förhindra vattenskador. Varje år ger Vattenskadecentrum ut Vattenskaderapporten, en rapport som baseras på försäkringsbolagens inrapporterade vattenskador året innan. Den första Vattenskaderapporten publicerades 1977. Tack vare kunskapen som undersökningen ger, har en rad åtgärder genomförts för att förbättra bygg- och branschregler, byggmetoder, material och utbildningar för dem som arbetar i berörda branscher. På så sätt ska både antalet vattenskador och kostnaderna för vattenskadorna sänkas på sikt. www.vattenskadecentrum.se