Tillbaka
Öppnar dokument

Är du vår nya VD? Välkommen att söka!

27 juni 2022

Vi söker nu en VD som vill fortsätta att driva den hållbara utvecklingen av Säker Vattens verksamhet framåt!  

Om rollen som VD hos Säker Vatten
Säker Vatten är en medlemsägd organisation som har till uppgift att skapa ekonomiska, miljömässiga och socialt hållbara VVS-installationer. Det gör vi genom att utbilda, auktorisera och kontrollera företag i VVS-branschen. Att utföra installationer enligt branschregler Säker Vatteninstallation är idag likställt med fackmannamässigt utförande. Idag finns det över 2000 auktoriserade VVS-företag och över 22 000 utbildade montörer.
 
Som VD kommer du bland annat att ansvara för:

  • Leda och coacha ett team av experter
  • Representera och företräda Säker Vatten och dess medlemmar i olika forum
  • Strategiskt arbete med att utveckla branschreglerna för att medlemsföretagen ska kunna möta framtidens marknad
  • Marknadsföra och lobba för branschreglernas betydelse för säkrare VS-installationer
  • Inleda, utveckla och förstärka samarbeten med externa partners och intressenter 

 
Du kommer att leda cirka 10 mycket kompetena, engagerade och självgående medarbetare. Tjänsten är placerad i Stockholm och du rapporterar till styrelsen med styrelseordföranden i spetsen.
 
Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning inom bygg, teknik och/eller installation. Du har minst 10 års erfarenhet med dokumenterat goda resultat inom bygg eller närliggande branscher eller organisationer. Kanske arbetar du redan nu inom en verksamhet som samarbetar med Säker Vatten? 
Ett gott ledarskap är viktigt i den här rollen varför vi värdesätter dina tidigare erfarenheter av att leda en grupp av självgående medarbetare som är experter inom sina ansvarsområden.  
 
Din personlighet
Vi tror att du är kommunikativ, social och trygg i din framtoning. Du är en prestigelös och närvarande ledare som drivs av sunda värderingar och har god empatisk förmåga. Vi ser att ditt ledarskap drivs av tillit, engagemang och är coachande. Du är strategisk och har förmågan att fånga möjligheter och fatta modiga belsut. Vidare trivs du att verka i en medlemsägd organisation och förstår medlemsföretagens behov.
Du kommer att bli en del av ett team som brinner för sitt uppdrag i en välfungerande verksamhet. 

Sök gärna tjänsten omgående här, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan Säker Vatten och rätt kandidat.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Bönnestig på +46 (0)709-25 39 91 eller vår VD, Manne Didehvar på +46 (0)709-62 75 10.