Är du VVS-konsult och vill auktorisera dig?
Läs mer här

Branschregler Säker Vatteninstallation

Hitta auktoriserade VVS-företag
Just nu finns det: 1854 auktoriserade företag och över 22.000 utbildade VVS-montörer och arbetsledare
Branschregler
Utbildning och kurser
Vanliga frågor

Aktuellt

Funktionsbeskrivning för vattenmätarskåp nu klar


 

Nu kan funktionsbeskrivningen för vattenmätarskåp som tagits fram tillsammans med Svenskt Vatten och Installatörsföretagen laddas ner här!

Den 1 januari 2016 började de nya branschreglerna att gälla

 

Du kan gå in och läsa dom genom att klicka här! Där hittar du även tidigare versioner av branschregler och tillägg genom åren. För att ladda ner branschregler Säker Vatteninstallation 2016:1 direkt kan du klicka här!

Branschregler

Säker Vatteninstallation

Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för brukaren.

Nu finns det 1854 auktoriserade VVS-företag och över 22 000 utbildade VVS-montörer och arbetsledare. Hitta företag här, för att få en säker och trygg VVS-installation. Alla utför installationsarbetet efter branschregler Säker Vatteninstallation, vilket nu försäkringsbolag, kommuner och större beställare kräver.

Säker Vatten AB Box 17154 104 62 Stockholm Tele: 08-762 73 00 E-post: info@sakervatten.se
Medlemsinloggning Logga in