Utbildning Säker Vatteninstallation för konsulter

Utbildningen är särskilt framtagen för VS-projektörer som arbetar på auktoriserade konsultföretag (eller de som ansökt om att bli så). Utbildningen genomförs under en halv dag och efter utbildningen kommer ett prov att skickas ut digitalt till deltagarna.

Om ni är fler än tio på företaget som vill ha utbildningen kan ni kontakta oss direkt och boka en utbildning som vi kan hålla på plats hos er. Kontakta Catarina Gruvstad för mer info. Ta med ID-handling till utbildningstillfället.

Hur anmäler jag mig till utbildningen?

Anmälan görs enkelt via anmälningsformulär om det finns öppna utbildningstillfällen här på hemsidan.

Utbildningstillfällen:

Inga utbildningstillfällen är för tillfället inbokade.

 

 

Pris

Kostnaden är 2.800 sek (ex moms) per deltagare. 

Avbokningsregler

Avbokning för utbildningsdeltagare får kan göras fram till två veckor innan kurstillfället, därefter kommer hela avgiften debiteras.

Självklart kan kollega till er ta platsen, men detta måste meddelas Säker Vatten, både överlåtelse av plats samt avbokning måste ske skriftligen till Catarina Gruvstad.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om för få anmälningar inkommit, dock senast en vecka innan utbildningstillfället.

 

OBS!

  • Inget diplom eller annat utbildningsbevis kommer att tillhandahållas efter utbildningen om företaget ej är auktoriserat. 
  • Det är inte tillåtet att ha med person som tolkar på utbildningen. Läraren har rätt att avhysa en tolk från ett utbildningstillfälle. 

 

 

Säker Vatten
Box 17154
104 62, Stockholm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår